Doe met ons mee...

Onze missie

« Onze gasten de familievakantie laten beleven waarvan JIJ droomde toen JIJ klein was »

HET WERK VAN CAP'ITEIN OPERATIONEEL MANAGER

Vacature Operationeel manager Capfun NL

Wij hebben deze functie momenteel beschikbaar op de volgende parken/plaatsen:

 • Pekelinge, Zeeland.
 • Zeumersehof, Voorthuizen
   

OPERATIONEEL MANAGER

Er is niets zo leuk om vakanties van anderen leuk te maken! In deze baan krijg jij de vrijheid om te ondernemen, jouw eigen toko te runnen en onderdeel uit te maken van een organisatie in een groeifase. Door het jaar heen pak je projecten op voor een nog mooier park en in het hoogseizoen staan we klaar om met het hele team te knallen. Word jij onze nieuwe manager?

Wie ben jij?

Je bent een mensen mens, hebt affiniteit met finance en bent administratief sterk. Met jouw management achtergrond snap je hoe het spel van budget, investering en rendement werkt. Je bent er voor je gasten en ook een fijne manager voor de teams. Behoorlijk breed dus, waardoor jouw achtergrond dat ook mag zijn.

Alles wat er gebeurt op de receptie, frontoffice, animatieteam, horeca en schoonmaak valt onder jouw verantwoording. Van complimenten tot uitdagingen, van successen tot de dingen die niet zo lekker lopen, jij draait er je hand niet voor om. Je hoeft het niet alleen te doen, want naast de teamleiders van deze afdelingen heb je ook jouw collega de technisch manager. Die is verantwoordelijk voor de technische dienst en het groen. Samen zorg je ervoor dat jullie park een succesvolle onderneming is.

De operationeel managers die nu werken in deze rol bij Capfun omschrijven de functie als een brede en verantwoordelijke functie. Het leukste is dat je aan het ondernemen bent. Binnen een grote organisatie kan je je “eigen” onderneming runnen. Je mag als operationeel manager echt jouw stempel drukken op de baan en het park.

Voor je teams zorg je dat je de beste omstandigheden creëert waarbinnen zij hun werk doen. Voor de gasten zorg je dat er alles aan wordt gedaan om ze de familievakantie te bezorgen waar je als kind van droomde.

Wat ga je doen?

Projecten waar jij druk mee kunt zijn; Wat hebben we nodig, waar willen we investeren, klopt het budget voor het dak van het zwembad, zaken uitzoeken om te delen met het hoofdkantoor en ook juridische zaken komen wel eens aan bod. Als persoon vraagt dat van jou dat je goed kunt communiceren, plannen en organiseren.

Ook in de strategie en bestemming van het park mag je meedenken, wat is er nodig en waar kun je nog zaken toevoegen die het nog leuker maken voor de gasten. Daar denk je in het laagseizoen over na, waardoor in het hoogseizoen geen grote projecten lopen maar je alleen hoeft in te springen op ad hoc zaken. 

Jouw baan bestaan o.a. uit  

 • Je bent (eind) verantwoordelijk voor reserveringen, inkoop, finance, HR en de planning & organisatie, werving & administratie voor de teams van de horeca, receptie, schoonmaak, de animatie, zwembadbeheerders en ook voor de teams van andere faciliteiten die er wellicht ook op jouw park zijn.
 • Je hebt contact met ons Franse hoofdkantoor op operationeel en managementniveau en bent ook extern de contactpersoon voor bijvoorbeeld de leveranciers, gemeente of de accountant.
 • Je houdt het budget in de gaten. Je wil natuurlijk goed volgen hoe gezond jouw camping is en welke acties je moet uitzetten om het rendement te verhogen.
 • Jij helpt met het implementeren van de Capfun formule en draagt deze uit naar je teams en de gasten.

 

Je neemt het volgende mee

 • Je kunt goed organiseren en plannen, hebt cijfermatig inzicht en je bent gewend een team aan te sturen;
 • Jij bent in staat om gestructureerd te blijven werken in een hectische omgeving; je houdt onder alle omstandigheden het overzicht over het geheel en blijft gestructureerd werken in een hectische omgeving.
 • Je bent een teamspeler met een klant- en servicegerichte houding;
 • Jij hebt goede communicatieve vaardigheden en staat sterk in je schoenen;
 • Je bent fulltime beschikbaar en flexibel om te werken in de weekenden, vakanties en op feestdagen.
 • Goede beheersing van de Engelse taal. In het Nederlands kan je foutloos een brief schrijven.

 

Wij bieden jou

 • Salaris tussen 3500-4500 per maand    
 • Een werkgever die jou en jouw kwaliteiten als medewerker waardeert;
 • Een baan waar je mee mag groeien en denken in het Capfun concept;
 • Een fulltimebaan voor langere tijd en wat ons betreft tot aan jouw pensioen;
 • Opleidingsmogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en te groeien;
 • Uitdagende projecten zodat geen dag hetzelfde is;
 • Persoonlijke waardering, een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een camping die volop in ontwikkeling is, waarvan jij deel mag uitmaken!

 

Over ons

Wij zijn Capfun. Een Franse organisatie met de ambitie om in Nederland steeds verder te groeien. Wij zijn al aardig op weg met 17 parken maar groeien nog steeds hard. Jij als operationeel manager hebt daar een grote rol in. Ons concept is gericht om het verblijf van een gast geweldig te maken. Dit staat dan ook echt centraal in onze aanpak en communicatie naar onze gasten maar ook zeker met onze faciliteiten. Dit betekent dat onze parken in transitie zijn. We plaatsen nieuwe zwembaden, speeltuinen of een nieuw theater, uitbreiding van de vakantiehuisjes of aanleg van groen. Alles wat er nodig is om de vakantie van onze gasten zo capFUN te maken. Meer weten, klik hier

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? Dan is jouw sollicitatie in een paar minuten geregeld. We hebben alleen jouw cv nodig.

Je krijgt binnen 48 uur een reactie van onze recruiter Carlijn. In een telefoongesprek nemen we de vacature samen nog eens door en plannen een afspraak. Je krijgt een gesprek met onze landelijke manager en het volgende gesprek is met de manager van Capfun Frankrijk. Klikt het? Dan ben je van harte welkom om kennis te maken met het park. Dat zorgt ervoor dat jij je nog beter kunt oriënteren op de baan en op jouw team. Als het van beide kanten klikt krijg je van ons een aanbieding. Welkom bij Capfun!

Heb je vragen? Bel of app dan naar Carlijn +33788065654, of mail naar cmonden@capfun.com

 

 

JA ik ben CAP! Ik solliciteer in 1 klik!Functie: Operationeel manager
Regio
Persoonsgegevens
Direction en couple
Contactgegevens
CV toevoegen

Motivatiebrief toevoegen


Uw CV en alle gegevens die u ons toestuurt, worden 18 maanden bewaard en daarna verwijderd.
Uw gegevens kunnen worden geraadpleegd door de manager van de camping waar u solliciteert en de HR-afdeling van Capfun.


En dan zeg je tegen jezelf...« Maar dit is te mooi om waar te zijn! Natuurlijk ben ik Cap, maar ik heb toch wat twijfels! »

Goede reflex! We moeten altijd blijven twijfelen en ons voortdurend vragen blijven stellen, vooral met betrekking tot wat onze klanten van ons verwachten...

Dat gezegd te hebben, zijn wij zeker van onszelf en hier zij enkele foto’s van om je te bewijzen wie wij zijn en dat we echt, maar dan ook echt FUN zijn. :)

          Campings          

de nos managers
sont issus de nos equipes