Doe met ons mee...

Onze missie

« Onze gasten de familievakantie laten beleven waarvan JIJ droomde toen JIJ klein was »

HET WERK VAN CAP'ITEIN ASSISTENT PARKMANAGER

ASSISTENT-MANAGER STAGIAR(E)

Jouw carrière starten in de recreatiesector? Wij bieden een stageplaats aan voor de functie assistent-manager. Als onderdeel van het managementteam laat jij de gasten de vakantie van hun leven beleven en hebben jouw teams de werkplek waar ze ieder jaar terug willen komen! Een baan waar je volop de vrijheid hebt om te groeien en te ondernemen en waar jouw ontwikkeling ook centraal staat. In de rol van stagiar(e) assistent-manager zijn er voldoende mogelijkheden om in dienst te blijven wanneer je je stage goed hebt doorlopen!

Wij maken graag kennis met jou!  

WIE BEN JIJ?

In deze assistent rol staat het ondersteunen van de operationeel manager centraal met als doel in dienst te blijven na je stage, om ooit zelf het stokje over te nemen of bij een andere camping aan de slag te gaan. Niets mooier dan het vak mogen leren en dagelijks te sparren met jouw collega’s en manager.

Je bent gedreven om de gasten en jouw team het naar de zin te maken, maar je bent ook gedreven om door te groeien. Vaak zien we dat iedereen zijn eigen talent heeft in dit team, waardoor het leuk is om met elkaar te sparren en elkaar aan te vullen. De operationeel manager is meestal financieel of juridisch onderlegd, de technisch manager heeft weer een logistieke of technische achtergrond. De baan van assistent-manager is breed en dat mag jouw achtergrond ook zijn. Een hotellerie of facilitaire opleiding past goed bij de rol, maar is geen must.

Met jouw helikopterview weet jij prima hoofd- en bijzaken te onderscheiden. Je kunt goed luisteren naar de gasten en jouw collega’s, je wil zaken oplossen en wil vooral weten wat er echt speelt. Je vindt het oprecht leuk om mensen verder te helpen, klanten met klachten maar ook jouw collega’s met uitdagingen.

WAT GA JE DOEN?

Op een park gebeurt van alles waar jij van toegevoegde waarde bent, van uitdagingen op de receptie tot het invullen van personeelsplanningen of deadlines voor het hoofdkantoor. Jij bent er goed in om te scannen waar jouw hulp nodig is, want door jouw bijdrage kan de operationeel en technisch manager zich zoveel mogelijk zich bezighouden met de gasten en de hoofdlijnen van bedrijfsvoering.

Zijn er voldoende collega’s op alle afdelingen, is de werving op gang voor nieuwe collega’s, zijn alle onlineklant feedback enquêtes beantwoord en hebben we al de Zoover referenties bedankt etc.. Samen met de managers van het vakantiepark, de operationeel manager en de technisch manager, zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt. In het laagseizoen tref je de voorbereidingen voor de drukte in het hoogseizoen en in het hoogseizoen ben je er voor de gasten, personeel en los je adhoc zaken op. Zo fiets je even naar het schoonmaakteam of alles goed gaat en weer even door naar een gast met een klacht of alles netjes is opgelost.

Uiteraard kan je tijdens werktijd voldoende tijd besteden aan je stageopdracht/onderzoek. Hierbij kan je rekenen op de ondersteuning van je operationeel manager.

 • Jouw focus ligt op management, recruitment, plannen, organiseren en uitvoeren van alle dagelijkse operationele taken ter ondersteuning van de park managers.
 • Je hebt te maken met veel verschillende taken: reserveringen, inkoop, finance, HR en de planning & organisatie, werving & administratie voor de teams van de horeca, receptie, schoonmaak etc.
 • Je zult veel meewerken op de receptie, dit is bij uitstek dé plek waar jij in contact bent met onze gasten!
 • Is de manager er niet? Dan ben jij contactpersoon voor de gasten en jouw teams.

 

JE NEEMT HET VOLGENDE MEE

 • Je kunt goed organiseren en plannen,
 • Jij blijft relaxt in een hectische omgeving;
 • Je bent een teamspeler met een gast- en servicegerichte houding;
 • Jij hebt goede communicatieve vaardigheden en staat sterk in je schoenen;
 • Je bent fulltime beschikbaar en flexibel om te werken in de weekenden, vakanties en op feestdagen.
 • Ambitie om grote stappen te kunnen maken!
 • Goede beheersing van de Engelse taal. In het Nederlands kan je foutloos een brief schrijven.

 

WIJ BIEDEN JOU

 • Stagevergoeding van 500 euro per maand
 • Ruime begeleiding tijdens je stageopdrachten en/of een uitdagende casus
 • Een werkgever die jou en jouw kwaliteiten als medewerker waardeert;
 • Een baan waar je mee mag groeien en denken in het Capfun concept;
 • Wij luisteren, denken en creëren innovatieve projecten om de tevredenheid van onze gasten te garanderen en ze te verrassen! Onze aanpak is klantgericht, met de ambitie om hun vakantie zo (cap)FUN mogelijk te maken.
 • People management is ook iets wat centraal staat: het aantrekken, behouden en ontwikkelen van ons personeel is iets waar we gepassioneerd over zijn. Iedere dag proberen we ervoor te zorgen dat iedereen met een glimlach naar het werk komt!

 

OVER ONS

Wij zijn Capfun. Een Franse organisatie met de ambitie om in Nederland steeds verder te groeien. Wij zijn al aardig op weg met 20 parken maar groeien nog steeds hard. Jij als assistent-manager hebt daar een grote rol in. Ons concept is gericht om het verblijf van een gast geweldig te maken. Dit staat dan ook echt centraal in onze aanpak en communicatie naar onze gasten maar ook zeker met onze faciliteiten. Dit betekent dat onze parken in transitie zijn. We plaatsen nieuwe zwembaden, speeltuinen of een nieuw theater, uitbreiding van de vakantiehuisjes of aanleg van groen. Alles wat er nodig is om de vakantie van onze gasten zo capFUN te maken. Meer weten, klik hier

SOLLICITEREN

Heb je interesse in deze vacature? Dan is jouw sollicitatie in een paar minuten geregeld. We hebben alleen jouw cv en motivatiebrief nodig. Deze kan je opsturen naar Carlijn Monden, HR-medewerker (cmonden@capfun.com) mocht je vragen hebben kan je Carlijn tevens bellen of appen via +33788065654. 

 

JA ik ben CAP! Ik solliciteer in 1 klik!Functie: Assistent parkmanager
Regio
Persoonsgegevens
Direction en couple
Contactgegevens
CV toevoegen

Motivatiebrief toevoegen


Uw CV en alle gegevens die u ons toestuurt, worden 18 maanden bewaard en daarna verwijderd.
Uw gegevens kunnen worden geraadpleegd door de manager van de camping waar u solliciteert en de HR-afdeling van Capfun.


En dan zeg je tegen jezelf...« Maar dit is te mooi om waar te zijn! Natuurlijk ben ik Cap, maar ik heb toch wat twijfels! »

Goede reflex! We moeten altijd blijven twijfelen en ons voortdurend vragen blijven stellen, vooral met betrekking tot wat onze klanten van ons verwachten...

Dat gezegd te hebben, zijn wij zeker van onszelf en hier zij enkele foto’s van om je te bewijzen wie wij zijn en dat we echt, maar dan ook echt FUN zijn. :)

          Campings          

de nos managers
sont issus de nos equipes