Doe met ons mee...

Onze missie

« Onze gasten de familievakantie laten beleven waarvan JIJ droomde toen JIJ klein was »

HET WERK VAN CAP’ITEIN MARKETING MEDEWERKER

Jouw internationale carrière begint hier! Onze Nederlandse marketingafdeling in Frankrijk is dé plek waar jij jouw marketingcarrière kunt starten. Wil jij met ons team meedenken, meebouwen en de mooiste acties opzetten? Franse taal is en marketingervaring is niet nodig, want wij leren het jou graag. Is Mouans Sartoux, vlakbij Cannes in de Côte d’Azur, in Zuid-Frankrijk binnenkort jouw nieuwe woonplaats? Lees dan verder!  

WANNEER IS DIT JOUW BAAN? 

Je bent net klaar met jouw studie of pas met je carrière gestart. Je bent zelfstandig, resultaatgericht en enthousiast en hoort dit ook vaak terug van jouw vrienden en collega's. Je moet toch wel van avontuur houden als je besluit een baan in een ander land te starten.  

Als Franse organisatie is de voertaal Frans, je hoeft het niet te spreken maar het is wel handig als je de start maakt met een lesje DuoLingo. We werken met collega's uit Duitsland, Spanje en Nederland waardoor je ook met de Engelse taal jezelf kunt redden.  

Onze teams laten zich het beste typeren als; Veel lol en leuke dingen doen met elkaar, zorgen dat je werk af is en dus ook een stapje extra zetten als dat nodig is. Onze collega's houden van ons adhoc karakter, want je things to do lijstje kan nog wel eens veranderen. Maar dat is prima want we zijn succesvol met deze flexibele instelling. Verder is iedereen gelijk en zijn alle ideeën van harte welkom.  

WAT GA JE DOEN?  

Je baan is divers, maar wat doe je dan op een dag? Ieder jaar kopen we ongeveer 20 tot 30 campings in Frankrijk, Spanje, België en Nederland. Dat betekent dat we alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat onze campings volgeboekt zijn. We zijn online vindbaar en zichtbaar en misschien heb je ons ook wel op TV voorbij zien komen. Ook dat zetten we in om bij de doelgroep in beeld te komen. Hiervoor is het ook nodig dat je het leuk vindt om te sparren met de managers van onze parken om samen tot de beste aanpak, content en acties komen. Samen zorg je ervoor dat er nog meer families de vakantie beleven waar ze als kind van droomde! 

En verder ga je je bezighouden met: 

 • Het monitoren en verbeteren van de effectiviteit van Google Ads. Daarbij hoort een wekelijkse meeting met Google Teams;
 • Brainstormen met het team, goede ideeën worden opgepakt en uitgevoerd; 
 • De collega's van de parken helpen bij het ontwikkelen van hun Capfun identiteit; 
 • Zorgen voor content op de webpagina’s; 
 • Social Media marketing. Content creëren, bijhouden van de verschillende pagina's en publiciteit campagnes; 
 • Maken en versturen van nieuwsbrieven. 
   

WIJ BIEDEN JOU? 

 • Salaris tussen 2000 – 2750 bruto per maand afhankelijk van werkervaring en achtergrond; 
 • Een prachtige plek om te wonen op Capfun Aubredes in je eigen accommodatie. Dat zit erbij inbegrepen;  
 • Een jong, dynamisch en geweldig team dat klaar staat om jou alles te leren over deze baan.  
 • Een baan waar je mee mag groeien en denken in het Capfun concept; 
 • Een fulltimebaan. Mag voor langere tijd, maar je mag ook voor een periode van minstens 6 maanden starten; 
 • Zijn de parken niet volgeboekt dan kun je gratis gebruik maken van de accommodaties, gratis vakantie dus!  
 • Opleidingsmogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en te groeien; 
 • Persoonlijke waardering, een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;  
 • Een bedrijf dat volop in ontwikkeling is, waarvan jij deel mag uitmaken! 
   

WAT VRAAGT DIT AAN JOU? 

 • Net klaar met je HBO of MBO-studie 
 • Affiniteit met marketing, Frankrijk en de zon ;-) 
 • Een avontuurlijke instelling. 
   

OVER ONS 

CAPFUN is opgericht door Pierre Houé, hij werkt samen met zijn kinderen Nicolas, Rémy, en Marion. Zij worden geholpen door een klein, jong en erg dynamisch team.  

Wij zijn een Franse organisatie met de ambitie om in Nederland steeds verder te groeien. Wij zijn al aardig op weg met 18 parken en groeien nog steeds hard. Ons concept is gericht om het verblijf van een gast geweldig te maken. Dit staat dan ook centraal in onze aanpak en communicatie naar onze gasten maar ook zeker met onze faciliteiten. Dit betekent dat onze parken in transitie zijn. We plaatsen nieuwe zwembaden, speeltuinen of een nieuw theater, uitbreiding van de vakantiehuisjes of aanleg van groen. Alles wat er nodig is om de vakantie van onze gasten zo capFUN te maken. Meer weten, klik hier 

SOLLICITEREN  

Heb je interesse in deze vacature? We hebben alleen jouw cv nodig. Die kan je sturen naar cmonden@capfun.com. Sollicteren via de website mag ook. Wat jij handig vindt.  

Vous recevrez une réponse de notre recruteur Carlijn dans les 48 heures. Lors d'une conversation téléphonique, nous examinons ensemble le poste vacant et planifions un rendez-vous d'équipe. Vous aurez une conversation avec votre collègue du marketing. Ça clique ? Ensuite, vous êtes les bienvenus pour faire connaissance dans un parc. S'il clique des deux côtés, vous recevrez une offre de notre part. Bienvenue sur Capfun ! 

Avez-vous des questions? Appelez ou appliquez à Carlijn +33 7 88065654 

JA ik ben CAP! Ik solliciteer in 1 klik!Functie: Marketing Medewerker
Persoonsgegevens
Contactgegevens
CV toevoegen

Motivatiebrief toevoegen


Uw CV en alle gegevens die u ons toestuurt, worden 18 maanden bewaard en daarna verwijderd.
Uw gegevens kunnen worden geraadpleegd door de manager van de camping waar u solliciteert en de HR-afdeling van Capfun.


En dan zeg je tegen jezelf...« Maar dit is te mooi om waar te zijn! Natuurlijk ben ik Cap, maar ik heb toch wat twijfels! »

Goede reflex! We moeten altijd blijven twijfelen en ons voortdurend vragen blijven stellen, vooral met betrekking tot wat onze klanten van ons verwachten...

Dat gezegd te hebben, zijn wij zeker van onszelf en hier zij enkele foto’s van om je te bewijzen wie wij zijn en dat we echt, maar dan ook echt FUN zijn. :)

          Campings          

de nos managers
sont issus de nos equipes