Doe met ons mee...

Onze missie

« Onze gasten de familievakantie laten beleven waarvan JIJ droomde toen JIJ klein was »

HET WERK VAN CAP'ITEIN CALLCENTER MEDEWERKER

Het mooiste plekje, genaamd Capfun de Sprookjescamping in Rheeze, is op zoek naar een klantenservice/telefoniste medewerker. Dit is een voltijd functie. Ben jij op zoek naar leuk en afwisselend werk, dan is dit wat voor jou!

 

CAPFUN is een grote speler in het toerisme. We hebben 12 campings in Nederland, 160 campings in Frankrijk, 6 campings in Spanje en 1 camping in België. Neem een kijkje op www.capfun.nl om ons en onze campings te leren kennen!

In de afgelopen maanden alleen al zijn er 20 nieuwe campings bijgekomen. Met andere woorden… Capfun ontwikkelt zich erg snel en we hebben hulp nodig!

 

Wat zijn je taken?
Je staat onze gasten telefonisch, per e-mail en op social media te woord om ze te helpen met hun keuze voor een geweldige Capfun-camping in Frankrijk, Spanje of België.

 

Wat verwachten wij van jou?
- Je bent van nature vrolijk en vriendelijk met goede communicatieve vaardigheden

- Je hebt een talenknobbel en je kunt een woordje Frans spreken

- Je hebt een goed geheugen en aardrijkskunde was één van je favoriete vakken. Je weet precies welke van onze campings een Tsunami-glijbaan hebben en waar de Costa Brava ligt!

- Facebook en Instagram messenger hebben geen geheimen voor jou

 

Waarom moet je bij Capfun komen werken?
Originaliteit, kwaliteit en vriendelijkheid zijn onze kernwaarden.

Ons voornaamste doel is door creatieve, innovatieve projecten op de campings onze klanten te verrassen en hun vakantie zo leuk en onvergetelijk mogelijk te maken.

Je vindt bij ons een gezelligheid, betrouwbaarheid en een sterk team. En bovenal biedt Capfun altijd mogelijkheden om je verder te ontwikkelen als je gemotiveerd bent.

Ben jij wie wij zoeken? Stuur dan snel je CV naar teamnl@capfun.com, we kijken er naar uit!

JA ik ben CAP! Ik solliciteer in 1 klik!Functie: Callcenter medewerker
Regio
Persoonsgegevens
Contactgegevens
CV toevoegen

Motivatiebrief toevoegen


Uw CV en alle gegevens die u ons toestuurt, worden 18 maanden bewaard en daarna verwijderd.
Uw gegevens kunnen worden geraadpleegd door de manager van de camping waar u solliciteert en de HR-afdeling van Capfun.


En dan zeg je tegen jezelf...« Maar dit is te mooi om waar te zijn! Natuurlijk ben ik Cap, maar ik heb toch wat twijfels! »

Goede reflex! We moeten altijd blijven twijfelen en ons voortdurend vragen blijven stellen, vooral met betrekking tot wat onze klanten van ons verwachten...

Dat gezegd te hebben, zijn wij zeker van onszelf en hier zij enkele foto’s van om je te bewijzen wie wij zijn en dat we echt, maar dan ook echt FUN zijn. :)

          Campings          

de nos managers
sont issus de nos equipes